Odin Teatret

DET KRONISKE LIV

Det bliver et overflødighedshorn for teaterelskere, når Odin Teatret den 7. til 11. april præsenterer “Det Kroniske Liv” på Bora Bora. Aarhus Universitet er med til af fejre 50 års jubilæet

Det er et unikt stykke dansk kulturhistorie, der kan fejre 50 års jubilæum i år. Det bliver grundigt markeret, når Odin Teatret kommer til Bora Bora med DET KRONISKE LIV over fem aftener. Tirsdag og onsdag er der dialog med instruktør Eugenio Barba og skuespillerne bagefter.

DET KRONISKE LIV foregår i år 2031 i efterdønningerne af den tredje borgerkrig. Mennesker og grupper med forskellige baggrunde mødes og konfronterer sig med hinandens modstridende drømme, skuffelser og forventninger.

Dramaturgi på Aarhus Universitet præsenterer desuden et omfattende program med bl.a. arbejdsdemonstrationer, foredrag, debat med Eugenio Barba og en dokumentarfilm – samt optræden med digter Peter Laugesen. Se det fulde program med tidspunkter på Odin Teatrets hjemmeside.

Om Det Kroniske Liv

 

Kan man danse om Facebook?

100-likes-black-box-dance-company-3-kollage

Ja, selvfølgelig! Marie Brolin‐Tani – en af de tidlige pionerer i Aarhus’ dansemiljø – vender tilbage til byen med Black Box Dance Company fra Holstebro. Der sker med forestillingen “100 Likes” på Bora Bora den 2. april. Se video-traileren her!

Om 100 Likes

 

KORT NYT: 

livingroom-demo

* Vi har lavet en video fra onsdagens DigiArt Event, hvor Jonas Jongejan demonstrerede LIVING ROOM’s interaktive videoscenografi. Publikum smed skoene og legede med på den hvide dansevinyl.
* Vær med til at debattere og inspirere i den nye KLUBORA-gruppe på Facebook.
* Vi har fået gang i mobilkameraet igen. Følg de daglige aktiviteter på Bora Boras scener m.v. på INSTAGRAM.
* Husk STOP! DANS! på Dansens Dag med Don*Gnu og Esther Wrobel tirsdag den 29. april og Danmarkspremiere på canadiske USUALLY BEAUTY FAILS den 10. maj.