24.-31. marts får Bora Bora besøg af danser og koreograf Lucy Suggate. Hun er såkaldt artist-in-residency og skal arbejde i huset hele ugen på sit projekt The Inquisitive Middle. I løbet af ugen vil hun arbejde sammen med lokale kunstnere, tilbyde workshops for byens professionelle dansere og ikke mindst vise forestillingen for publikum.

Visningen finder sted fredag d. 28. marts kl. 17.00 i Bora Boras lille sal.
Varighed: 1 t 15 m

Meld dig til visningen ved at skrive til hannah(at)bora-bora.dk. Begrænset antal pladser.

Om forestillingen

The Inquisitive Middle er en researchperformance skabt af Lucy Suggate og Sonia Gomez. Forestillingen er en hyldest til musikproducer og superstjerne-dj James Holden, som har været en stor inspirationskilde for begge koreografer i deres kreative virke.

Holdens seneste album The Inheritors er en komposition fuld af elektroniske lydlandskaber, som fascinerer, udsletter, udvider og slører. Lucy og Sonia trykker simpelthen bare ”play”, danser albummet fra ende til anden og udforsker teksturerne og følelserne i Holdens musik.

Værket udforsker det at være ”i midten”. Hvor frustrerende og kedeligt, der end måtte være ”midt imellem”, så er det dog en synsvinkel. Sonia og Lucy har besluttet sig for at bruge det som en fordel i deres søgen efter viden. Fra midten kan de nemlig granske både toppen og bunden, det gamle og det nye, og redefinere midten som ”the place to be”.

Keepin’ it real in the middle!

Projektet er skabt med støtte fra Mom Elvivero, GRANER, Dansehallerne, Terrassa TNT, Mercat de les Flors, Modul Dance, the Arts Council England og The British Council International Artist Fund.