Den 6. marts præsenterer Bora Bora “Stormen” af den Reumertvindende koreograf Tim Rushton. Forestillingen består af værkerne “End of Lonelines” og “Riverside”.

I “Riverside” lader Tim Rushton danserne gå i dialog med Agnes Obels sanselige og intime lydrum – sangteksterne og det enkle klaverakkompagnement. Den danske avantgarde modedesigner Henrik Vibskov har lavet kostumerne til forestillingen.

Aftenens andel del – “End Of Loneliness” – er en moderne parafrase over bryllupsritualet i balletklassikeren “Les Noces” og er fyldt med graciøse og kraftfulde asiatisk inspirerede trin til lyden af perkussionist Mathias Friis-Hansen pulserende, rytmiske og distinkte trommebrag. Forestillingen blev oprindeligt koreograferet til danserne fra Beijing Dance Theatre. Resultatet af co-samarbejdet blev første gang opført på Det Kongelige Teater.

Gregers Dirckinck-Holmfeld skrev:
“Igen en Tim Rushton-koreografi, der bekræfter hans og hans danseteaters hæmningsløse udvikling af en kropsdans og en rytmik, der ubønhørligt stiller nye krav til dansernes drift mod yderpunkterne i deres formåen. Den dristighed, som gav Rushton årets Reumert-hæderspris.” 

Yderligere information og video: http://bora-bora.dk/forestilling/stormen

STORMEN
Riverside & End Of Loneliness
af Dansk Danseteater

Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 6. marts (Store Sal) – Varighed: ca. 90 min. inkl. pause
Hvor meget: Standard kr. 140,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 80,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på http://bora-bora.dk/forestilling/stormen eller tlf. 8619 0079

Pressefotos i høj opløsning: http://bora-bora.dk/2014/02/pressebilleder-stormen (fotos: Henrik Stenberg)
Videotrailer: https://vimeo.com/53497931

Kontakt til Dansk Danseteater: Tlf. 33 69 22 03, [email protected]

For yderligere info samt anmelderakkreditering – kontakt PR manager Lars Kjær Dideriksen på tlf. 40 95 64 39 eller [email protected]