Kassandra Production

GLITCH ON THE ROCKS

Kassandra Production fejrer 15 års jubilæum med en skarp cocktail af hårdtslående og hylende morsomme scener fra repertoiret – serveret med nye og overraskende twists.

Glitch On The Rocks er en hyldest til de øjeblikke hvor filmen knækker, facaden krakelerer, man står med bukserne nede – man er på glidebane! Med humor, galskab og bizarre kommentarer til tidens strømninger, er der lagt op til en bomstærk scenisk cocktail.

Glitch On The Rocks byder på vanvittige baglæns koreografier, splitterravende shopaholics, dansende mænd i hjerteskærende højhælet paso double, en mandlig Scheherazade, top-tunede performance-konsulenter, grædende pengeinvestorer, bazooka-skydende mænd i kvindetøj, et tragikomisk overskægsorkester … og meget, meget mere!

Med det legendariske og velsvingende ’overskægsorkestret’ i ryggen, bydes DU velkommen til et sandt festfyrværkeri, med nogle af Danmarks mest markante scenekunstnere.  Slip tøjlerne for en stund!

Welcome to the GLITCH!

Om Glitch On The Rocks

 

Børnejazz i vinterferien

McEwan-HugoRasmussen-Lovdal_II-240x220

Bora Bora får i vinterferien besøg af Tom McEwan, Hugo Rasmussen og Jesper Løvdal. Kom forbi med børnene og giv dem en morsom, musikalsk oplevelse!

Gennem generationer har Tom McEwan underholdt børnene på sin fantastiske musikalske og charmerende måde. Denne dag inviterer Tom McEwan og trioen på en musikalsk verdensomsejling. Fra Kina til Afrika med sjove fugle og slangetæmmere fortæller og synger vi os ud på en lang rejse; fra jazz og kendte børnesange til skotsk fløjtemusik på saxofon.

Tid: 16. februar kl. 11.00
Sted: Bora Bora – Store Sal (indgang gennem HQ)
Billetter: Kr. 60,- for børn/voksne i døren. Forsalg kr. 66,- for børn/voksne (inkl. gebyrer)

Om Børnejazz med Tom McEwan Trio