Black Box Dance Company, Holstebro, blev grundlagt af Marie Brolin-Tani i september 2013 og besøger nu Aarhus med en række spændende arrangementer og forestillinger i 2014.

Her til foråret har kompagniet premiere på forestillingen 100 Likes koreograferet af den svensk/chilenske koreografen Mari Carrasco. I forbindelser med prøverne besøger kompagniet Aarhus med et mini-residency i Bora Boras lille sal 24.-27. februar.

Gratis visning på 100 Likes

Den 27. februar kl. 19.00 inviterer vi indenfor til åbne prøver. Der er allerede fyldt helt op til visningen, men glæd jer til april, hvor den færdige forestilling kan opleves her på Bora Bora. Læs mere

Danseforestillingen 100 Likes handler om bekræftelse og den evige stræben efter at blive set.

Hvad sker der hvis man ikke får nogen “likes”? Hvis man ikke findes på Facebook og Instagram – findes man så ikke?

100 Likes sætter fokus på unges sårbarhed og afhænghed af sociale medier og den evige stræben efter at blive set. Mari Carrasco skaber med fartfyldt energi, humor og ironi en koreografisk verden, hvor unge mennesker står i centrum.

Til visningen kan man se, hvordan forestillingen bliver til i en proces, og hvad konkret kompagniet har arbejdet på i løbet af deres mini-residency i Aarhus.