I 2012-2015 er Bora Bora partner i to europæiske scenkunstnetværk: SAMARA og keðja/Wilderness.

Begge netværk har til formål at skabe nye muligheder for kunstnere og at udfordre den måde, scenekunst bliver produceret på. Ved afslutningen af de to projekter vil der være skabt ikke mindre end 17 nye forestillinger.

Wilderness Dance

Bora Bora er én af fem partnere i projektet Wilderness Dance, som er del af det EU-finansierede netværk keðja 2012-2015Wilderness projektet sender 10 nordiske/baltiske dansekompagnier på hver to residencies i yderområderne i regionen for at udforske, arbejde i og blive inspireret af det lokale område i skabelsen af en ny scenekunstproduktion.

I januar 2014 bliver tredje residency i Danmark hold på Vestjyllands Højskole i Ringkøbing, og det sidste residency finder sted i marts/april, hvor et finsk kompagni besøger Musik- og Teaterhøjskolen i Toftlund.

Ved afslutningen af sommeren 2014 vil alle 10 produktioner være færdige, og de kan opleves til det sidste keðja encounter i Mariehamn i August.

Europæisk co-produktion

SAMARA er navnet på et netværk bestående af syv fremtrædende kulturinstitutioner i Europa: Black Box (NO), MDT (SE), Baltic Circle (FI), Lokal (IS), Kampnagel (DE), Nordwind Festival (DE) og Bora Bora.

Hver partner har udvalgt en forestilling, som de co-producerer, og alle produktionerne tager på turné i partnerlandene. Bora Bora har valgt Chuck Morris (DK/DE) som vores repræsentant i SAMARA med produktionen Feminine Fun Studies.

SAMARA er støttet af KK Nord – Nordic Culture Point.