GLITCH ON THE ROCKS – en skarp og hårdtslående jubilæums-cocktail 

Kassandra Production fejrer 15 års jubilæum med en skarp cocktail af hårdtslående og hylende morsomme scener fra repertoiret – serveret med nye og overraskende twists. Glitch on the rocks er en hyldest til de øjeblikke hvor filmen knækker, facaden krakelerer, man står med bukserne nede –  man er på glidebane! Med humor, galskab og bizarre kommentarer til tidens strømninger, er der lagt op til en bomstærk scenisk cocktail.

Glitch on the rocks byder på vanvittige baglæns koreografier, splitterravende shopaholics, dansende mænd i hjerteskærende højhælet paso double, en mandlig Scheherazade, top-tunede performancekonsulenter, grædende pengeinvestorer, bazooka-skydende mænd i kvindetøj, et tragikomisk overskægsorkester… og meget, meget mere!

Med det legendariske og velsvingende ’overskægsorkestret’ i ryggen, bydes DU velkommen til et sandt festfyrværkeri, med nogle af Danmarks mest markante scenekunstnere. Welcome to the GLITCH!

HVORNÅR: Fredag 14. & lørdag 15.  februar kl. 20
HVOR: Bora Bora, Valdemarsgade 1, Aarhus C
INFO & BILLETTER: http://bora-bora.dk/forestilling/glitch-on-the-rocks

Kom udklædt – kvinder med overskæg og mænd i stiletter – og få en gratis drink i baren og plads på første parket!

SATIRE, PERFORMANCE KUNST OG UNDERHOLDNING I ÉT
I Glitch on the rocks blendes ingredienserne moderne dans, teater, performance, multimedia og musik til en skarp og festlig cocktail, der trækker tråde tilbage til burlesk vaudeville fra starten af 1900-tallet – og fremad til den moderne performancekunst.  Forestillingen vender  de sociale normer og krav på hovedet i en befriende kombination af satire, performance art og underholdning. Det handler om at turde slippe tøjlerne for en stund – og DU er inviteret med!

15 ÅR MED KASSANDRA PRODUCTION
Glitch on the rocks er en fejring af de sprækker, kortslutninger og andre ’glitches’, som gør verden til et mere nuanceret, farverigt og udfordrende og sted at være. Det er samtidig en fejring af Kassandra Production, som gennem 15 år ufortrødent har lavet original og kompromisløs scenekunst under kunstnerisk ledelse af Annika B. Lewis. Det er blevet til mere end 25 produktioner, som bevæger sig i spændingsfeltet  mellem dans, teater og performance kunst. Kom og fejre dette sammen med os!

Glitch on the rocks produceres af Kassandra Production i co-produktion med Bora Bora.

For yderligere information, kontakt venligst Annika B. Lewis: (+45) 21 63 46 59 eller via mail [email protected]

Se trailer her: https://vimeo.com/64491789

FAKTA

Hvor: Bora Bora, Lille sal, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 14. &  15.  februar 2014 kl. 20
Hvor meget: Standard kr. 140,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 80,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på www.bora-bora.dk eller tlf. 8619 0079

Pressefotos fra GLITCH ON THE ROCKS: http://bora-bora.dk/2014/01/pressebilleder-glitch-on-the-rocks/

Anmelderakkreditering: Jette Skjoldborg – tlf. 86190079 / [email protected]