The MANhouse er en bizar og sjov danse-/fysisk forestilling, som giver et frisk syn på mandens rolle i samfundet i dag.

Mænd har siden tidernes morgen udfordret deres eksistens og relation til andre og verden omkring dem. Endeløst søgt efter svar om dem selv, deres roller og deres formåen. Dagens billede af den moderne mand er kompleks og forvirrende. Er han forsørger, beskytter, forretningsmand, sportsmand, plejer, far, outsider, rockstjerne, model eller bare en lille dreng i for store sko?

Den moderne mand befinder sig midt i en modreaktion af sine egne gerninger, ofte set på og dømt på grund af stigmatisering, stereotyper og tidligere tidernes syn på manden. Er tiden for mandens identitetskrise kommet?

The MANhouse er 1. forestilling i et 5 årigt projekt, The GENDERhouse, fra kunstner-gruppen HIMHERANDIT Productions, som belyser kønsrollerne i et moderne samfund set fra både mænd og kvinders perspektiv på manden og kvindens håndtering af livets udfordringer, når urinstinkter tilpasses moderne bekvemmeligheder.

I The MANhouse er de 2 medvirkende mandlige performere; Magnus Errboe, instruktør, og Andreas Constantinou, koreograf, som tager udgangspunkt i deres forskellige syn på manden.

Magnus Errboe er den nordiske heteroseksuelle mand med kone og barn, som bor i en skov, mens Andreas Constantinou har rødder i Grækenland, opvokset i England, og bor med sin mand i Aarhus. Modsætninger på mange måder, men også begge mænd med meninger om manden som macho og tøffelhelt, papirnusser og bryder, dreng og mand i én.

Forestillingen er en co-produktion mellem HIMHERANDIT Productions og Bora Bora – dans og visuelt teater, og får urpremiere på Bora Bora d. 4. februar 2014. Forestillingen spiller frem til d. 8. februar. Billetter kan købes via bora-bora.dk og via biletlugen.dk.

The MANhouse turnerer desuden til Om Teatret i Ringkøbing, Den Kreative Skole i Silkeborg og Dansehallerne i København i løbet af 2014.

For yderligere information, kontakt venligst PR-ansvarlig Kirstine Marie Bauning på tlf.: 26805987 eller via mail [email protected]

Læs mere om HIMHERANDIT Productions på www.himherandit.com og se trailer for forestillingen.

FAKTA

Hvor: Bora Bora, Lille sal, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 4. – 8.  februar 2014 kl. 20
Hvor meget: Standard kr. 140,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 80,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på www.bora-bora.dk eller tlf. 8619 0079

Pressefotos fra The MANhouse: http://bora-bora.dk/2014/01/the-manhouse/

Anmelderakkreditering: Jakob Edut, tlf. 4081 4161 / [email protected]