Gennem generationer har Tom McEwan underholdt børnene på sin fantastiske musikalske og charmerende måde. Denne dag inviterer Tom McEwan og trioen på en musikalsk verdensomsejling. Fra Kina til Afrika med sjove fugle og slangetæmmere fortæller og synger vi os ud på en lang rejse; fra jazz og kendte børnesange til skotsk fløjtemusik på saxofon.

Den specielle gæst denne dag er ingen ringere end dansk jazz’ grand old man Hugo Rasmussen. Hugo, hvis imponerende CV tæller de største jazz verdensstjerner, har i de senere år vist sig som en formidabel underholder til børn. Når Hugo folder sig ud får Tom McEwan kamp til stregen i skøre påfund og højt humør.

Sammen med Jesper Løvdal, tryllebinder trioen børn og voksne og sender jer alle ud på en bedste musikalske rejse.

Tom McEwan: Percussion, sang og fortælling
Jesper Løvdal: Saxofon, fløjte og klarinet
Hugo Rasmussen: Kontrabas

Tid: 16. februar kl. 11
Sted: Bora Bora – Store Sal (indgang gennem HQ)
Billetter: Kr. 60,- for børn/voksne i døren. Forsalg kr. 66,- for børn/voksne (inkl. gebyrer)
Varighed: 50 minutter

Køb billet her