ÅBEN WEEKEND PÅ BORA BORA

BAG DANSEN

9. & 10. november kl. 14-18

Bora Bora åbner dørene til et ambitiøst gratisarrangement med forestillinger, workshops, debat, udstilling og masser af hygge. For mange er moderne dans stadig et uudforsket område. Genren er relativt ny i Danmark, og traditionen for at kommunikere fortællinger og følelser gennem dansen, kan umiddelbart virke svært tilgængelig.

Under BAG DANSEN skaber Bora Bora et rum for alle, der er nysgerrige på, hvad det egentlig er, der foregår i salene på den gamle Brobjergskole, og som har lyst til at gøre sig klogere på dansen; lige fra den historiske tidslinie til, hvordan en koreografi vokser fra idé til færdig forestilling.

Alle arrangementer henover weekenden er gratis, og Bora Bora byder på suppe lørdag kl. 18. Du kan blandt andet opleve:

– Gamingworkshop med DON*GNU – Leg med selv!
– Åbne prøver på Busy Bodies – Stik næsen indenfor og se, hvordan en forestilling bliver til
– Danseworkshop med Anne-Claire Theissen
– Hands on indføring i dansens historie

– En forestilling om forestillinger af Kasper Daugaard – en hylemorsom metaforestilling

Desuden kan du prøve vores danse-/legerum, lære Bora Bora-dansen, udforske dansens historie i tekst, video og billeder i vores udstillingsrum udformet i samarbejde med dansemagasinet Terpsichore og se, hvordan man kan bruge musik og video i danseforestillinger med musikeren Jens Mønsted og multikunstneren Rune Kaagaard, som deltager i og skaber musikken for DON*GNU.

OBS! Der er begrænset antal deltagere til de forskellige programpunkter. Deltagelse efter først-til-mølle-princippet. SE HELE PROGRAMMET

BAG VIDEOEN

Instruktøren i positur

Instruktøren i positur

Øverst i nyhedsbrevet kan du klikke dig ind og se den gakkede instruktionsvideo til den helt nye Bora Bora-dans, som du også kan lære til BAG DANSEN. Dansen er skabt af Simon Beyer-Pedersen, som du måske genkender fra forestillingen Kvinde Kend Dit Skab. Klik på billedet af Simon, og se fotos fra tilblivelsen af videoen i Filmby Aarhus’ green screen studie, hvor han og fire seje, frivillige dansere gav den fuld gas!