DON*GNU

Kvinde Kend Dit Skab

Et gensyn med Bora Boras Reumertnominerede co-produktion, der overlegent hev Aarhus’ Publikumspris hjem. Makkerparret Don og Gnu har skabt plads til kvinden på scenen, men hvilken reaktion skaber det? Er hun skabt for manden, eller skaber hun sig bare?

Kvinde kend dit skab er en musikalsk og humoristisk danseforestilling om mandsmod, sårbarhed og mangel på samme. Det er manderollen – den prustende macho over for den indre balletdanser – der er på spil i en fortælling om to mænds vanvittige søgen efter deres og skabets plads.


Leg med og vind

Har du set vores plakater i bybilledet? Vi synes, det kunne være sjovt, hvis du havde lyst til at lege videre med os.

Tag et billede af en sjov situation eller en episode i dit liv, og beskriv det med en klar og skarp sætning. Upload til Instagram eller Facebook under hashtagget #lisom, og hvis du får os til at tænke “nåja, det kender jeg godt”, er du godt på vej til at vinde to gratis Bora Bora billetter. Vi udtrækker en vinder hver måned, så lav så mange du vil.