Først viste de os, at rigtige mænd har sokker i sandalerne. Så konstaterede de hvor skabet skulle stå. Siden kom en Reurmert-nominering og en overlegen sejr, da Publikumsprisen 2013 blev delt ud. Nu er Don*Gnu tilbage på Bora Bora.

Det hører til de absolutte sjældenheder at en forestilling vender tilbage til Bora Bora. Faktisk er det ikke sket før i teatrets historie. Dog kunne Bora Bora ikke sidde over- hørig, at så mange ønskede at opleve, eller genopleve, det aahusianske dansekompagni DON*GNUs humoristiske drengerøvsdans i Kvinde Kend Dit Skab.

Derfor gør vi nu en undtagelse og åbner den 23. oktober dørene til en hjemkomst for ’vores drenge’, der siden urpremieren på Bora Bora i oktober 2012 har kunnet smykke sig af både Aarhus Scenekunstcenters Publikumspris, en Reumert-nominer- ing for Årets Danseforestilling 2013 og ikke mindst æren ved at kunne kalde sig den mest turnerende danseforestilling i Danmark i år.

Således har efterhånden hundredevis af publikummer i løbet af første halvdel af 2013 oplevet forestillingen, der har spillet for fulde huse på blandt andet Teater Momentum i Odense, Teater V i København, Horsens Ny Teater, Teater Nordkraft i Aalborg og i disse dage spiller fire udsolgte forestillinger på Mungo Park i Allerød.

Vi glæder os til at vende tilbage til Bora Bora, hvor det hele startede. Det er den scene hvor forestillingen er skabt, og det giver en helt speciel følelse og dynamik til forestillingen. Og så glæder vi os også til at se en masse velkendte ansigter på publi- kumsrækkerne og til afslutningsfesten fredag aften på HeadQuarters, siger Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i DON*GNU bærer navnet Gnu.

FAKTA – DON*GNU

DON – Jannik Elkær Nielsen (f. 1977). Koreograf, krops-coach/underviser og per- former. Skaber af konceptet “Ledelse i Bevægelse”, som er en oplevelsesbaseret krop- steknik, der gennem fysiske øvelser giver konkrete oplevelser af teoretiske perspek- tiver. Har turneret, undervist og arbejdet i USA, Peru, Cuba, Israel, Nigeria og det meste af Europa. Uddannet ‘03 fra Statens Teaterskole.

GNU – Kristoffer Louis Andrup Pedersen (f. 1977). Koreograf, underviser og per- former. Sideløbende med arbejdet i Don*Gnu, har Kristoffer fra 2005-2011 været engageret i Granhøj Dans, som udvikler af koreografisk materiale og performer. Har turneret, undervist og arbejdet i USA, Sydamerika og det meste af Europa. Uddannet fra Statens Teaterskole

Pressefotos i høj opløsning: http://bora-bora.dk/2013/10/kvinde-kend-dit-skab-3 (foto: Christoffer Brekne)
Videotrailer: http://www.youtube.com/watch?v=GyyxPL38wdQ

For yderligere info samt anmelderakkreditering – kontakt PR manager Jakob Edut på tlf. 40814161 eller [email protected]

KVINDE KEND DIT SKAB

Don*Gnu (i co-produktion med Bora Bora)
Bora Bora – Dans og visuelt teater
Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
23. – 25. oktober (on-fr kl. 20)

Læs mere og køb billet på www.bora-bora.dk