Bora Bora præsenterer Danmarkspremieren på den gribende solo ON THE RED LAWN inspireret af Dante Alighieris Guddommelige Komedie og skabt af den slovakiske danser og koreograf Tomáš Danielis.

Tomáš Danielis kunne sidst opleves i Danmark i danseforestillingen Men&Mahler. En co-produktion mellem Granhøj Dans og Bora Bora, der indbragte den eftertragtede Reumertpris som Årets Danseforestilling i 2013. Lige siden har Tomáš haft travlt med at turnere med Men&Mahler samt arbejde med sine egne projekter i bl.a. Danmark, Slovakiet og Østrig. Nu præsenterer han for første gang sin egen forestilling ON THE RED LAWN for det danske publikum.

Om sin solo, siger Tomáš Danielis:
“Min solo ON THE RED LAWN er inspireret af Infernoet i Den Guddommelige Komedie. Da jeg læste om, hvordan Dante drog igennem helvede, blev jeg interesseret i de valg, som de mennesker han mødte der havde truffet samt deres motiver og (u)tilfredshed. Det fik mig til at sætte spørgsmålstegn ved mit eget liv, mine valg, min dans og min måde at betragte livet og motivationen på; for eksempel de dybe følelser som kærlighed eller følelsen af at høre hjemme et sted. Er det muligt at vide, hvor vi er på vej hen, og ville det være muligt at træffe andre valg end dem, man allerede har truffet – eller I det mindste forfølge dem på en anden måde?”

 

ON THE RED LAWN stiller skarpt på disse spørgsmål i en kombination af visuelt teater og dans. Soloen foregår i et dramatisk univers af lys, røg, videoprojektioner og barokmusik.Ved at kombinere elementer fra klassisk ballet med moderne dans, formår Tomáš Danielis på virtuos liv at fortælle en hjerteskærende fortælling om kærlighed, længsel, udholdenhed og sårbar stolthed.

Pressefotos i høj opløsning: http://bora-bora.dk/2013/09/on-the-red-lawn/
Læs pressemeddelelsen online: http://bora-bora.dk/2013/09/ontheredlawn/
HVAD: On The Red Lawn (internationalt gæstespil)
HVEM: Tomáš Danielis (SK)
HVOR: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C // Tlf. 86190079 – www.bora-bora.dk
HVORNÅR: 24.& 25. september, ti-on kl. 20
HVOR MEGET: Standard kr. 140 / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 80 / Grupper på min 10 pers. kr. 50 / Medlemmer af KluBora kr. 50. Billetsalg via www.bora-bora.dk

GRATIS WORKSHOP
Onsdag d. 25. september kl. 16.00 afholder Tomáš Danielis en workshop i, hvordan han arbejder med at tolke et litterært værk ved brug af dansen. Deltagelse I workshoppen er gratis ved forevisning af billet til en forestilling I spilleperioden. Workshoppen afholdes i Store Sal på Bora Bora. Tilmelding til [email protected]