Nyhedsbrev-video-header

Efteråret er på vej, men mange gode oplevelser venter i Bora Boras sale

Efter en totalt udsolgt festugeforestilling, lægger Bora Bora nu an til en efterårssæson, der byder på mange, lækre godbidder.

Næste punkt på programmet er den smukke – og lidt dystre – dansesolo On The Red Lawn af den slovakiske danser og koreograf Tomáš Danielis. Læs mere forestillingen og den medfølgende workshop i denne måneds nyhedsbrev, og se traileren ved at klikke på linket foroven.

For første gang præsenterer Bora Bora i efterårsferien en børneforestilling som en del af det kunstneriske program. Og så handler det endda om noget så voksent som klimaforandringer. Læs interview med koreograf My Grönholdt om, hvordan man fortolker et voksent emne, så børn får noget ud af det.

Desuden kan du få sidste nyt om Bora Boras nye og lækre hjemmeside, samt bliver opdateret på den plakatkampagne, der for tiden kan ses på byens plakatsøjler.

God fornøjelse med september måneds nyhedsbrev!


Nyhedsbrev_billeder_small_OnTheRedLawn

Smuk slovakisk solo + workshop

I næste uge gæster den slovakiske danser og koreograf Tomáš Danielis Bora Bora med soloforestillingen On The Red Lawn, der bygger på Dantes Guddommelige Komedie. Se videotraileren her.

Tomáš Danielis kunne sidst opleves i Danmark i danseforestillingen Men&Mahler. En co-produktion mellem Granhøj Dans og Bora Bora, der indbragte den eftertragtede Reumertpris som Årets Danseforestilling i 2013. Lige siden har Tomáš haft travlt med at turnere med Men&Mahler samt arbejde med sine egne projekter i bl.a. Danmark, Slovakiet og Østrig. Nu præsenterer han for første gang sin egen forestilling for det danske publikum.

On The Red Lawn
Tomáš Danielis (SK)
Store Sal
24. & 25. september kl. 20
Læs mere og køb billet

Tomáš Danielis er en teknisk meget dygtig danser, og I forbindelse med sit besøg på Bora Bora, har han tilbudt at afholde en workshop, hvor han forklarer om sit arbejde med at fortolke et klassisk litterært værk i et moderne dansesprog. Der er tale om en fysisk workshop, hvor deltagerne selv er på gulvet og deltager. Workshoppen foregår på Bora Bora onsdag d. 25. september kl. 16, og er gratis, hvis du køber billet til en af de to forestillinger. Tilmelding kan ske hos [email protected]. Bemærk at der er begrænsede pladser.


Nyhedsbrev_billeder_small_PolarBear

Isbjørne på Bora Bora

For første gang præsenterer Bora Bora en børneforestilling som en del af det kunstneriske program.

Det sker når Polar Bear indtager Lille Sal i efterårsferien. Forestillingen henvender sig til de 5-8 årige og deres forældre, og er en sød og inspirerende fortælling om, hvad vi kan gøre for at klimaet ikke ødelægges og isbjørnene må flygte fra de smeltende poler.

Men hvordan griber man det an, når man skal skabe en børneforestilling om et så alvorligt emne som klimaspørgsmålet? Bora Bora har interviewet koreograf My Grönholdt fra det debuterende kunstnerkollektiv MYKA om, hvilke tanker der ligger bag danseforestillingen Polar Bear. Læs interviewet her.

Polar Bear
MYKA
Lille Sal
15. & 16. oktober kl. 14
Læs mere og køb billet


Nyhedsbrev_billeder_small_BLAM_succes

Succes i festugen

Hold da op! Femstjernet anmeldelse i Stiften og totalt udsolgt til BLAM! i festugen. 1200 mennesker nåede at opleve Reumertvinderen på Bora Bora, inden forestillingen drog videre. Det var flere end vi nogensinde havde turdet håbe på, og på Bora Bora glæder vi os over, at aarhusianerne tog forestillingen til sig i så høj grad. Tak for det.

Nåede du ikke at se BLAM!, kan du stadig nå at fange forestillingen på dens danmarksturné. Se turnéplanen her.


Nyhedsbrev_billeder_small_website

Nyt website i luften

Så kom den. Bora Boras nye website er i luften. Vi håber meget, at du kan lide siden.

Websitet er fremstillet i såkaldt ‘responsive design’, hvilket gør, at den tilpasser sig til skærmen, hvis du f.eks. ser den på din tablet eller smartphone. Vi forventer at udbygge siden med flere funktioner i løbet af det næste stykke tid. Blandt andet bliver siden delt op i en side for publikum og en side for kunstnere. På den måde håber vi, at vi kan kommunikere mere direkte og give dig den information, du har brug for hurtigt og let.

Som med alle nye ting, er der mulighed for, at websitet i starten kan indeholde fejl og mangler. Hvis du falder over nogen, er du velkommen til at kontakte vores webmaster, der også meget gerne modtager ris og ros ifm. siden.


Nyhedsbrev_billeder_small_#LISOM

Har du set plakaterne?

Siden slutningen af august har en postkasserød og en havblå plakat med småprovokerende udsagn om Bora Boras forestillinger kæmpet om de forbipasserendes opmærksomhed på de aarhusianske reklamesøjler.

Vi fortsætter kampagnen de næste måneder, hvor du skal holde øje med en skriggul og en græsgrøn plakat ude i byrummet. Har du lyst til at lege med, så glæder vi os til at se dine sammenligninger på de sociale medier under hashtagget #LISOM.

Læs mere om Bora Boras #LISOM kampagne her.