Velkommen til efterårssæsonens første nyhedsbrev fra Bora Bora

Vi er nu tilbage fra ferie, og sæsonen er så småt ved at begynde. Det gør den med BLAM!, der i den seneste måned har høstet fantastiske anmeldelser på verdens største teaterfestival: Edinburgh Fringe Festival. Det kan du læse mere om i denne måneds nyhedsbrev. Vil glæder os meget til at se BLAM!, og det er der tilsyneladende også mange andre der gør, for billetsalget har virkelig fart på. Hvis du ønsker at sikre dig en billet, kan du købe en her.

Fra den 26. august og tre måneder frem, vil du kunne se Bora Bora repræsenteret på Aarhus’ reklamesøjler. Vi har givet Bora Bora en stemme, og fortæller på nogle opsigtsvækkende plakater, hvad vi synes vores forestillinger FØLES som om. Der er både lagt op til grin og forargelse, og vi håber, at vi kan sætte tankerne og associationerne i gang ude i byrummet. Du kan også selv lege med på de sociale medier. Læs mere længere nede i nyhedsbrevet.

Læs også mere om, hvordan Bora Bora bliver omdannet til et futuristisk frilandsmuseum for dans i en weekend i novemner, og hvordan du bliver medlem af KluBora og kan købe billetter til alle vores forestillinger til bare 50,- stykket!

Vi ses på Bora Bora!

 

BLAM! vælter udlandet

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi på Bora Bora glæder os til at få besøg af BLAM! under Aarhus Festuge.

Forestillingen spiller i disse dage på verdens største teaterfestival, Edinburgh Fringe Festival, hvor anmelderne overøser danskerne med stjerner. Således er BLAM! blevet udråbt til årets ”unexpected hit” af avisen The Independent, ligesom BBC News lister forestillingen som et af årets ”hot tickets”.

Læs flere af de fantastiske anmeldelser på BLAM!s facebookside, og skynd dig at få købt billet til forestillingen – det går stærkt med billetsalget!


 

Plakatkampagne

Fra slutningen af august vil du kunne se Bora Bora i bybilledet.

Vi vil gerne fortælle, at dans først og fremmest handler om følelser, og at alle har forudsætninger for at få noget ud af en danseforestilling.

Derfor hænger vi plakater op i Aarhus, der forhåbentligt inspirerer til nogle umiddelbare følelser i forhold til vores kommende forestillinger. Se de to første plakater i Bora Boras plakatkampagne her.

Leg med på instagram, twitter og facebook

Når du har set Kvinde Kend Dit Skab eller On the Red Lawn kan du selv lege med på de sociale medier. Vi benytter hashtagget #lisom, og du er velkommen til at uploade billeder af episoder i dit eget liv, og fortælle os, hvad de føles #lisom. Hvis du også tagger @boraboradans i billedet, så deltager du hver måned i konkurrencen om to billetter til en valgfri forestilling på Bora Bora.


 

KLUBORA – Kom med i klubben

Meld dig ind i Bora Boras medlemsklub og tjen dit medlemskab ind, allerede anden gang du besøger os. For bare 100 kr. kan du købe et års medlemskab af KluBora. Det giver dig adgang til at købe forestillingsbilletter til kun 50 kr. per forestilling (normalpris 140 kr.). Du modtager også et særskilt nyhedsbrev, ligesom du bliver inviteret til særarrangementer i løbet af sæsonen.

I sæson 2013/2014 begynder vi et samarbejde med den nystartede Klub HQ, der giver dig rabat i vores foyerbar HeadQuarters – også på aftener, hvor der ikke er forestilling!
Læs mere om samarbejdet i KluBoras kommende nyhedsbreve.

Hvis du ønsker at blive medlem af KluBora i sæson 13/14, eller vil gentegne dit medlemskab fra sæson 12/13, skal du blot købe et medlemskab via billetlugen. Du modtager et medlemskort, hvorpå der er anført et link til en hjemmeside, hvor du kan købe rabatbilletter.
Rabatbilletten er KUN gyldig ved forevisning af gyldigt medlemskort. Medlemskabet er personligt, og kan ikke benyttes af andre.


 

Åben weekend

I weekenden d. 9. og 10. november inviterer Bora Bora aarhusianerne til at opleve udsøgte smagsprøver på dans i alle afskygninger; og det er helt gratis!

Vi åbner dørene for en slags futuristisk frilandsmuseum for moderne dans, hvor alle er velkomne til debat, film, hygge og selvfølgelig en masse ’live’ dans på scenen. Bora Bora sørger for veloplagte kunstnere og debatører, samt hyggelige rammer til dette ambitiøse gratisarrangement.

Mere information om arrangementet følger snarest på vores hjemmeside.