Don*Gnu: #LISOM AT FÅ BOLLERNE I KRØLLEJERNET


PLAKATKAMPAGNE
Fra slutningen af august vil du kunne se Bora Bora i bybilledet. Vi vil gerne fortælle, at dans først og fremmest handler om følelser, og at alle har forudsætninger for at få noget ud af en danseforestilling.
Derfor hænger vi plakater op i Aarhus, der forhåbentligt inspirerer til nogle umiddelbare følelser i forhold til vores kommende forestillinger. Se de fire første plakater i Bora Boras plakatkampagne her.

LEG MED OG VIND
Har du set vores plakater i bybilledet? Vi synes, det kunne være sjovt, hvis du havde lyst til at lege videre med os.

Tag et billede af en sjov situation eller en episode i dit liv, og beskriv det med en klar og skarp sætning. Upload til Instagram eller Facebook under hashtagget #lisom, og hvis du får os til at tænke “nåja, det kender jeg godt”, er du godt på vej til at vinde to gratis Bora Bora billetter. Vi udtrækker en vinder hver måned, så lav så mange du vil.