Tak for en spændende forårssæson på Bora Bora.

Med Ilt Festival og Hotel Pro Formas Den Der Hvisker Lyver forrige weekend afslutter vi forårets programrække. Det har været en forrygende sæson, og vi vil gerne takke alle vore publikummer for den store opbakning.

Vi er nu ved at lægge sidste hånd på programmet for efterårssæsonen, der brøler fra start med actionforestillingen BLAM! i Aarhus Festuge. Du kan læse et interview med instruktør og Reumertvinder Kristján Ingimarsson i dette nyhedsbrev. Læs også interviewet med koreograf Helle Bach, der fortæller om arbejdet frem mod urpremieren på hendes nye danseforestilling Busy Bodies på Bora Bora i november.

Mens sommeren er over os, indtager Tango Malevaje Festival scenen, og du kan læse mere om sommerens store tangoevent. Til sidst beder vi dig om at bruge fem minutter på at svare på en spørgeskemaundersøgelse om Bora Bora. Vi er glade for al den feedback vi modtager, og med dit svar kan du være med til at gøre fremtidige besøg på Bora Bora endnu bedre. Vi trækker lod om to billetter til BLAM! blandt besvarelserne.

Program og billetsalg for efteråret kommer online på www.bora-bora.dk medio juni, og programmet bliver selvfølgelig også gennemgået i næste nyhedsbrev. Desuden kan vi afsløre, at der i øjeblikket knokles med at gentænke vores hjemmeside og billetsystem, så det hele bliver lidt nemmere for jer og for os. Det er endnu for tidligt at sætte dato på lanceringen, men forvent en ny og forbedret Bora Bora-oplevelse en gang i dette efterår.

Vi ønsker dig en god sommer, og glæder os til at se dig på Bora Bora!

 

En hullemaskine og et stempel kan lynhurtigt blive til et maskingevær

Læs interview: I Aarhus Festuge, fra d. 2. – 7. september, spiller den prisvindende actionkomedie BLAM! på Bora Bora. Forestillingen, der tager afsæt i actionfilmens univers, beskrives som en blanding af ”Die Hard” og ”The Office”, og publikum skal være klar på at blive overraskede og underholdt. Vi har talt med instruktør Kristján Ingimarsson.


 

Tango betyder møde

Læs interview: Brian Falk er manden bag Tango Malevaje Festival, som indtager Aarhus i weekenden 1.- 4. august. Her er Bora Bora vært for det store Tango Generation Show torsdag aften, som præsenterer nogle af tangoens absolutte verdensstjerner, primært fra Argentina. Vi har spurgt Brian Falk om, hvad tangoen og festivalen kan tilbyde.


 

En Busy Body bliver til på Bora Bora

Læs interview: 26. November har Helle Bach urpremiere på danseforestillingen Busy Bodies på Bora Bora. Læs her om, hvilken proces, der ligger bag, når en forestilling går fra spæd idé til færdigt produkt.


 

Svar og vind

Vi vil meget gerne høre netop DIN mening om Bora Bora. Din besvarelse er anonym, og vil hjælpe os med at gøre fremtidige besøg på Bora Bora endnu bedre.

Følg dette link: Bora Bora brugerundersøgelse

Giv din mening til kende, og vind to billetter til BLAM! i festugen.

På forhånd tak! 🙂

OBS: Hvis du allerede har deltaget i undersøgelsen, er du selvfølgelig stadig med i konkurrencen.