Sommernyt fra Bora Bora.

Foråret på Bora Bora har budt på flere fremragende forestillinger fra både ind- og udland. Dansk-spanske Selene Muñoz fejrede Dansens Dag med flamenco i international klasse, og canadiske Daniel Léveillés berømmede The Modesty of Icebergs skrællede alle lag af og viste os den inderste menneskelighed. Bora Bora har haft en rigtig god sæson, og vi siger tak til alle vore søde publikummer.

Juli er feriemåned på Bora Bora. Vi kommer så småt tilbage i august med Tango Malevaje Festival, som vi fortalte om i sidste måneds nyhedsbrev. Torsdag 1. august lægger Bora Bora hus til det store åbningsshow Tango Generation Show, som du kan læse mere om på tangomalevaje.com.

Vores første egentlige forestilling er Teater Neanders højt besungne action-performance BLAM!, som spiller fra 2.- 7. sept. I de samme dage præsenterer vi yderligere to humoristiske forestillinger i samarbejde med Aarhus Festuge. Hold dig opdateret på vores hjemmeside.

I denne måned vil vi også gerne sætte fokus på et af vores internationale projektsamarbejder: Wilderness Dance. Dansere fra alle de nordiske lande tager til civilisationens yderområder for at undersøge, hvad dansen kan i den rene natur.

Nu holder vi ferie, men vi glæder os til at se dig til efteråret på Bora Bora.

 

Program offentliggjort

Så kan vi stolt fremlægge Bora Boras efterårsprogram:

BLAM! 2.- 7. sept.
MAJOR TOM 3. & 4. sept.
– i samarbejde med Aarhus Festuge.
NORTHERN SOUL 5.- 7. sept.
– i samarbejde med Aarhus Festuge.
ON THE RED LAWN 24. & 25. sept.
POLAR BEAR 15. & 16. okt.
KVINDE KEND DIT SKAB 23.- 25. okt.
PÅ KANTEN 7.- 14. nov.
BUSY BODIES 26.- 30. nov.
BODYLAND 11. & 12. dec.

I løbet af august vil du også kunne finde vores trykte program forskellige steder i det aarhusianske.

Du kan selvfølgelig allerede nu købe billetter gennem billetlugen.dk, men kontoret er lukket for henvendelser i hele juli måned.


 

Man danser da en opera!

Som optakt til Den Jyske Operas verdenspremiere på The Picture of Dorian Gray den 22. august, kommer koreografen Marie Brolin-Tani forbi Bora Bora og fortæller om arbejdet med at koreografere en opera.

Deltagelse er gratis, men forhånds-tilmelding er nødvendig. Læs mere og meld dig til på jyske-opera.dk.

Se en videoteaser fra forestillingen her.


 

Ferie på Bora Bora…

Alle kan drømme, men vi gør noget ved det! Kontoret holder nemlig lukket fra mandag 1. juli og fire uger frem. Mandag den 29. tager vi igen telefonen og står til rådighed for det dansehungrende aarhusianske publikum.


 

Wilderness

Kan moderne dans tilføje ny energi til Danmarks og Nordens yderområder? Vores påstand er: Ja!

Derfor sender Bora Bora d. 19. august – 7. september den lettiske dansegruppe Anatomy of Dance på betalt ophold på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund. Her skal de i tre uger interagere med – og blive inspireret af – lokale ressourcer, omstændigheder, begivenheder og ikke mindst mennesker, for afsluttende at vise deres arbejde for de lokale beboere.

Det samme gør ni andre grupper i fem lande. Forløbet hedder Wilderness, er arrangeret af det EU-støttede keðja-netværk og løber fra januar 2013 til januar 2015. I alt bliver Danmark besøgt fire gange – heraf to gange i på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund og to gange på Vestjyllands Højskole i Ringkøbing. Bora Bora er som dansk partner den officielle vært for grupperne. Følg med på Wilderness-bloggen og se en kort dokumentar om projektet.

WILDERNESS MANIFESTET:
– Hovedvisionen for projektet er, at kunsten kan bidrage til regional udvikling.
– Den store og alsidige nordisk-/baltiske region er en unik kilde til kunstnerisk inspiration.
– Wilderness sætter udkanstområder i fokus som partnere i et stærkt projekt inden for moderne dans.
– Wilderness bidrager til den offentlige debat om fremtiden for de nordiske perifære samfund.

Wilderness tror på:
– at kunsten kan være katalysator for udvikling.
– at kunsten er en uundværlig del af livet i alle samfund.