Hvis Bjørk og Blue Man Group havde kastet sig ud i hed elskov, og skabt et helt kuld elskovsbørn, ville de uden tvivl ligne WEGO i deres nyeste forestilling Music From Movement. Klædt i tætsiddende røde heldragter skærer de tre musikere og fire dansere konceptet ind til benet og leverer en kraftpræstation i et orgie af instrumental lyst.

Hvordan lyder konfetti? Kan man spille keyboard med maven? Og hvor catchy kan en sang blive, når teksten helt enkelt lyder: ”Bas. Guitar. Bas. Bas. Guitar”?

Hos WEGO kan alt blive til musik. Trommeslagerens arme snurrer som møllevinger, og der kommer rytme ud af alt han rammer omkring sig. To menneskelige dressurheste skridter over scenen med kastagnetter bundet på benene og skaber sprøde rytmer. I alt formår de syv rødklædte musikere og dansere i en time at opretholde en perfekt illusion om, at de ekvilibristiske øvelser på instrumenterne blot er leg. Sjov og ballade. Hop og spillopper. WE GO er musikalsk underholdning i spændingsfeltet mellem livemusik og dans. Det er en organisme af lyd og bevægelse.

Intet er skjult
Konceptet er lige så enkelt, som det lyder, og alligevel overrumples man over, hvordan bevægelser, som skaber musik, ser ud, når de fremhæves, udstilles og gøres til fokuspunkter.Intet er skjult og enhver lille bevægelse fremhæves i de stramtsiddende kostumer.
For bevægelse skaber musik og musik skaber bevægelse. Alle de små og store bevægelser, som man til koncerter ikke skænker mange tanker, har optaget komponist og musiker Niels Bjerg og koreograf Kirstine Kyhl Andersen i projektet med Music From Movement.
Niels og Kirstine leder kompagniet – og bandet – WEGO. For i høj grad er WEGO begge dele: tre musikere og fire dansere eller i højere og højere grad syv dansere/musikere. Nogle danske og andre fra udlandet.

Danmarkspremieren på Music From Movement fandt sted under Copenhagen Jazzfestival. Fra den 7.-10. maj indtager musikmaskinen WEGO dansescenen Bora Bora i Aarhus. Efter hver forestilling præsenteres ny musik på scenen i Bora Boras foyerbar, HeadQuarters. Se programmet på www.hqhq.dk

Læs mere om Music From Movement her: http://bora-bora.dk/forestilling/music-from-movement/
Billedmateriale i høj opløsning kan findes her:  http://bora-bora.dk/2013/04/music-from-movement/

Læs mere om WEGO her: www.wego.dk

Music from Movement skabes i samarbejde med Paradiso/Melkweg Productiehuis.

For yderligere info samt anmelderakkreditering kontakt Jakob Edut, tlf. 4081 4161 // [email protected]

MUSIC FROM MOVEMENT
af/med WEGO
7. – 10. maj kl. 20.00
BORA BORA – Dans og visuelt teater
Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Billetter: www.bora-bora.dk eller tlf. 86 19 00 79