Velkommen til april måned på Bora Bora.

Allerede denne torsdag starter vi med den film noir-inspirerede I’m Short – I’m Bogart af Kasper Daugaard Poulsen og Mari Matre Larsen. I sidste måneds nyhedsbrev bragte vi et interview med Kasper om tankerne bag forestillingen, som du kan læse her.
I’m Short – I’m Bogart spiller fra 4. til 6. april og igen fra 10. til 13. april.

Ellers byder april på EAST GATE EUROPE 2013, som er en fire-dages festival for nye produktioner fra Danmark og Østeuropa. Palle Granhøj har instrueret hovedforestillingen Men&Mahler, som han fortæller om i denne måneds nyhedsbrev.

Dansens Dag(e)

fra 29. til 30. april er fire forestillinger på én aften. Vi har samlet et par interessante videoer med den spektakulære flamenco-danser Selene Muñoz.

Og så vil vi gerne reklamere for det finske gæstespil Reindeer Safari, som tager form af en vandretur i Mols Bjerge oplevet fra et rensdyrs perspektiv!

Den 12. og 13. maj tilbyder vi KluBora medlemmer en ekstra billet til medlemspris på 45 kr., så du ikke skal gå alene i teatret. Mere om det i næste måned, men du kan selvfølgelig allerede nu købe medlemskab for resten af sæsonen her.

Husk, at du kan læse mere om sæsonens forestillinger på Bora Boras hjemmeside, og købe billetter på Billetlugen.dk.

 

Palles mange mænd

I dette interview fortæller Palle Granhøj om, hvordan han har bragt otte dansere og performere fra forskellige lande sammen i den internationale samproduktion Men&Mahler.

Forestillingen kan ses under dette års EAST GATE EUROPE festival den 18. – 21. april.

Læs interviewet her.


 

Selene Muñoz på tv

Den dansk-spanske flamencodanser Selene Muñoz deltager i Dansens Dag(e) den 29. – 30. april.

Du har måske set hende optræde før i Vild Med Dans på TV2 og under Kronprinsparrets Prisoverrækkelse på DR1? Se videoerne her og her.


 

Bogart & Bacall

Se en trailer her for Bora Boras nye, spændende forestilling, der har urpremiere allerede i morgen!

Stykket leger med film noir universet i en skæv udgave af The Big Sleep fra 1946 med Humphrey Bogart og Lauren Bacall.
Vi har en håndfuld dugfriske billeder fra forestillingen her.

Køb billet til I’m Short – I’m Bogart her.


 

En vandringsforestilling

I Reindeer Safari deltager publikum efter en grundig introduktion i en fælles vandretur på nogle timer, hvor de sammen følger rensdyrenes flok- og adfærdsmønstre – dog på to ben. Da rensdyr er stille dyr, betyder det, at man ikke må tale sammen under vandringen…

Lørdag 6. april føres man gennem Mols Bjerge, og søndag 7. april foregår i Vestereng. Reservation nødvendig.

Mandag 8. april er der forelæsning og workshop på Bora Bora af kræfterne bag forestillingen; det finske kunstnerkollektiv Other Spaces.

Læs mere og find kontaktinfo her.