Video_nyhedsbrev

For english, press here.

 

Velkommen til en ny, spændende sæson på Bora Bora, der i foråret ’13 viser flotte gæstespil fra nær og fjern, en aarhusiansk urpremiere og en hyldest til dansen på Dansens Dag(e).

Udover et alsidigt forårsprogram, skyder vi også sæsonen i gang med en ny version af vores nyhedsbrev. Det betyder, at du fra nu af kun vil modtage ét brev om måneden, hvori de kommende 30 dages aktiviteter på Bora Bora vil være beskrevet. Nyhedsbrevene vil komme til at rumme alt fra portrætter til interviews, filmmontager, introduktion til holdet bag Bora Bora og meget mere. Vi vil bestræbe os på at give en ekstra dimension til udvalgte forestillinger, så du som læser får en ekstra oplevelse.

Hvis du har ris eller ros til vores nyhedsbrev, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er velkommen til at skrive til vores mail [email protected]

Husk, at du kan læse mere om sæsonens forestillinger på Bora Boras hjemmeside, og købe billetter på Billetlugen.dk.


Esther vender din verden på hovedet

Hvorfor danser Esther Wrobel og Cie Lezartikal på væggene, og er vertikal dans for alle?

Esther Wrobel fortæller om sin specielle dansestil og forestillingen The Room, der har premiere på Bora Bora d. 6. februar. Læs interviewet her.

Du kan også se en trailer fra forestillingen her.


Portræt af Teater Rio Rose

D. 21. og 22. februar gæster det prisvindende Teater Rio Rose Bora Bora med forestillingen HIMMEL OG JORD.

Her kan du læse lidt om teatrets æstetiske stil, arbejdsproces og ordløse teatersprog.

Du kan også en trailer for forestillingen her.


Bora Bora danser foråret i møde

Søndag d. 20. januar bragte Aarhus Stiftstidende en fin præsentation af Bora Bora forårsprogram ’13, og den skal du naturligvis ikke snydes for.

Så kast dig endelig ud i Kirstine Lefevre Sckerls artikel, hvor Bora Boras kunstneriske leder, Jesper de Neergaard, udtaler sig.

Go´ læselyst!


Mere scenekunst for færre penge

Bliv medlem af KluBora og få fordele som;

  • billetter til rabatpris,
  • invitationer til særarrangementer

Medlemskabet er gældende til og med juni 2013 og kan købes for kun 100,- på Billetlugens hjemmeside.

Dit KluBora-kort vil ligge klar til afhentning i foyerbaren HeadQuarters i forbindelse med den første forestilling, du ønsker at se!

Billetter med medlemsrabat købes via særligt link til KluBoras medlemssite på www.billetlugen.dk. Linket oplyses, når du har købt medlemskab og i medlemsmails fra KluBora. Har du mistet linket, kan du kontakte os på info (at) bora-bora.dk.