Open call er nu ude for deltagende forestillinger uden for teateret til det kunstneriske program på keðja Klaipeda encounter 2013. keðja er et netværk for danseorganisationer i de nordiske og baltiske lande. Læs mere på kedja.net.

Temaet på forårets keðja Klaipėda encounter er: National Artistic Identity in Dance. Dette call for ansøgninger retter sig mod nordisk/baltiske dansekompagnier eller -koreografer med færdigproducerede site specific-forestilligner. Forestillingerne skal vises i byen og det omgivende landskab i løbet af de tre dage, som keðja encounter løber over. Særligt krav til ansøgende forestillinger er, at de må kunne tilrettelægges til forskellige industri- og/eller naturområder. Desuden skal forestillingerne være færdigproducerede og til rådighed for turné.

Ansøgere skal udfylde et ansøgningsskema og sende link til en YouTube- eller Vimeo-video.

Find mere information og ‘call for applications’ her.