For english, press here

Urpremiere d. 27. november kl. 20.00 på Bora Bora

Billetter kan købes via Billetlugen.


I en tid, hvor der er mere end rigeligt at bekymre sig om, stiller SVALHOLM og Bora Bora med danseforestillingen CELEBRATION skarpt på de ting, der er værd at kæmpe for og fejre.

Fælleskulturel fejring
Fire internationale dansere fra Grækenland, Færøerne, Israel og Japan samt et stort ensemble af statister i alderen 1-85 år fejrer en begivenhed.

I en cocktail af ritualer og traditioner fra dansernes respektive hjemlande bliver de suget ind i fejringens ekstatiske stemning. Som festen udvikler sig, bliver de sat overfor skelsættende valg, som får alvorlige konsekvenser.

En hel aften med fest og fejring
Publikum kan med CELEBRATION glæde sig til en helaftensoplevelse, hvor de bliver en central del af fejringen. Værter og værtinder tage godt imod publikum, og efter forestillingen fortsætter fejringen i foyerbaren HeadQuarters (Bora Bora).

Aftenens toastmaster er Mark Le Fêvre, vinder af Danish Open i Stand Up.

Celebration spiller fra d. 27 til og med d. 30. november, men frem til urpremieren kan du følge tilblivelsen af produktionen på Bora Boras produktionsblog.

Bora Bora vil gerne takke publikum, kunstnere og samarbejdspartnere for en veloverstået Junge Hunde ID Festival 2012.

Det var en festival med et spændende og alsidigt program med hele 53 arrangementer, fordelt på 21 danseforestillinger, performances, film, installationer, kunst- værker og projekter.

Publikumstallet oversteg sidste års festival betragteligt, og vi havde i år besøg af over 1.300 publikummer. Dertil kommer et stort antal tilskuere til de gratis film, installationer og særarrangementer på Godsbanen.

Allerede i april 2013 åbner vi dørene for vores store internationale satsning DNA Festival, hvor vi præsenterer scenekunst fra Danmark og Østeuropa – hovednavnet er forestillingen Men&Mahler, som er en coproduktion mellem Bora Bora, Granhøj Dans og DNA-netværket.