Det fanden-i-voldske danske crash dance kompagni Mute Comp., ledet af de unge, vilde performere Kasper Ravnhøj og Jacob Stage gæster Bora Bora med Aarhuspremieren på to duetter: Naghol og Marshmallow samt Projekt X som bonusværk, og byder således op til en aften med tre forestillinger, som alle tager udgangspunkt i tematikken ”at (gen)finde sig selv igennem ritualet”.

TIRSDAG D. 4. og ONSDAG D. 5. DECEMEBER KL.20 PÅ BORA BORA

OM MUTE COMP. PHYSICAL THEATRE
Mute Comp. alias Kasper Ravnhøj og Jacob Stage har siden 1999 markeret sig nærmest eksplosivt og står i dag på det danske danseteaters absolutte forgrund. Kompagniets eksperimenter har en fanden-i-voldsk crash dance karakter, hvor lemmerne kastes ind som indsats. Den bevægelsesmæssige udfoldelse er ofte på kanten af det fysisk umulige med risikobetonede bevægelser og trinsekvenser.
Kompagniet har siden stiftelsens dag ét, i 1999, kommenteret alvorlige samfunds- og samtidsrelevante emner som tortur, propaganda, død, sorg og katastrofer. Det er ofte rørende historie med karakterer, overraskelser og relationer/ situationer som publikum kan relatere til.

NAGHOL
NAGHOL er navnet på en manddomsprøve på Stillehavsøen Pentecost. I duetten NAGHOL dykker Mute Comp. ind i ritualernes verden og belyser forskellige kulturers ritualer – deres betydning og kvaliteter. Duetten blev produceret under den portugisiske festival Angel Art Festival i august 2012.
Idé, koncept og koreografi: Kasper Ravnhøj og Louise Hyun Dahl. Dans: Kasper Ravnhøj og Louise Hyun Dahl. Lyskonsultation: Michael Breiner. Teknik og afvikling: Jacob Stage.

MARSHMALLOW
MARSHMALLOW handler om jackass-generationens behov for at gå til det ekstreme for at mærke livet. At føle sig i live og hele tiden blive stimuleret og opfyldt til det maksimale, uanset omkostningerne. Duetten havde premiere i 2007 på Sct. Marks Church, hvorefter den blev opført på Bard College, New York og efterfølgende på den internationale festival ”Open Look” i Skt. Petersborg, Rusland.
Idé, koncept og koreografi: Kasper Ravnhøj. Dans: Kasper Ravnhøj og Raphaël Eder Kastling. Lyskonsultation: Michael Breiner. Teknik og afvikling: Jacob Stage.

PROJEKT X
PROJEKT X er et hardcore fysisk gruppestykke under titlen We were exploding anyway. Forestillingen er skabt til minde om den svenske koreograf Per Jonsson, der begik selvmord på premiereaftenen på sin forestilling Rivers of Mercury i 1998. PROJEKT X er resultatet af en kortere arbejdsproces, hvor Kasper Ravnhøj ekstraordinært har inviteret en række danske såvel som udenlandske dansere under uddannelse til at arbejde med kompagniet og dets særegne udtryk.
Idé, koncept og koreografi: Kasper Ravnhøj. Koreografisk konsulent: Louise Hyun Dahl. Dans: Kim Tuerlings (NL), Sherwin Reyes (DK), Élisabeth Birta Sveinsdóttir (IS), Karin Frankel (S), Maren Fidje Bjørneseth (N), Julie Rasmussen (N), Nadia Roccato (DK), Sarah Hedegaard (DK), Sofie Mage (US) og Tilde Nielsen (DK). Lyskonsultation: Michael Breiner. Teknik og afvikling: Jacob Stage.

FAKTA
Billetter kan købes via Billetlugen.
Kontakt: For yderligere information kontakt
Hannah Oxenvad Svarrer på 86190079
eller [email protected]
Varighed: 60 min.
Foto: Jacob Stage
Foto i høj opløsning
Læs mere på www.mute-comp.dk.