For english, press here.

 

TIRSDAG D. 4. TIL ONSDAG D. 5. DECEMEBER KL.20 PÅ BORA BORA.

Billetter kan købes via Billetlugen.

Det fanden-i-voldske danske crash dance kompagni Mute Comp., ledet af de unge, vilde performere Kasper Ravnhøj og Jacob Stage gæster Bora Bora med Aarhuspremieren på to duetter: Naghol og Marshmallow samt Projekt X som bonusværk, og byder således op til en aften med tre forestillinger, som alle tager udgangspunkt i tematikken ”at (gen)finde sig selv igennem ritualet”.

NAGHOL
NAGHOL er navnet på en manddomsprøve på Stillehavsøen Pentecost. I duetten NAGHOL dykker Mute Comp. ind i ritualernes verden og belyser forskellige kulturers ritualer – deres betydning og kvaliteter.

MARSHMALLOW
MARSHMALLOW handler om jackass-generationens behov for at gå til det ekstreme for at mærke livet. At føle sig i live og hele tiden blive stimuleret og opfyldt til det maksimale, uanset omkostningerne.

PROJEKT X
PROJEKT X er et hardcore fysisk gruppestykke under titlen We were exploding anyway. Forestillingen er skabt til minde om den svenske koreograf Per Jonsson, der begik selvmord på premiereaftenen på sin forestilling Rivers of Mercury i 1998.

Du kan læse mere på Bora Boras hjemmeside.

Korkoncert på dansescenen

Tirsdag d. 18. december kl. 19.30 har du mulighed for at lægge julestressen fra dig, når de to aarhusianske a capellakor, Sono og Local Vokal, leverer ren guf til øregangen.

Den ene a capella gruppe byder på fortolkninger af numre af forskellige kunstnere inden for pop, rock og R&B, mens det andet ensemble hylder 90´ernes dance hits.

Hent Bora Boras iPhone App

Hvis du ikke allerede har hentet Bora Boras App til din iPhone, er det på høje tid at få det gjort.

Med app’en får du program og nyheder lige ned i lommen. Du kan også købe billetter direkte fra din smartphone.
Hent den gratis i App Store.