Nu er det alvor for Don og Gnu. Med en præmiere deadline kun en uge ude i fremtiden bliver der svedt mere end sædvanligt. Mest pga. de intensiverede fysiske strabadser på scenen, der er ex. intet som fangeleg, nu med skabe, til at få varmen med. Men tidspresset alene kan nok også få det til at perle lidt ekstra ned af ryggen

 

Skabs fangeleg

Set udefra er det lettere nervepirrende, hvordan det først er nu, at koreografien for alvor begynder at tage form. Tilgengæld rykker den sig med syvmiles skridt fra dag til dag, og den lever.

Kvinden og hendes skab bliver stadig rykket rundt og udforsket, men der er mening med galskaben. Og i bevægelen. Universet bliver mere og mere helstøbt og defineret. Og det er skønt at se, hvordan Don og Gnu virkelig begynder at bo i det.

Der er stadig mange ting at arbejde på frem til d. 11 oktober, men så længe energiniveauet holder højden, så skal det nok blive en flyvende start for både mænd, kvinder, skabe og alt det indimellem