For english version, press here

 

Urpremiere d. 11. oktober kl. 20.00 på Bora Bora.

Bora Bora byder indenfor til urpremiere på Don*Gnus danseforestilling ‘Kvinde Kend Dit Skab‘ om mandens rolle i forhold til kvinden. Og skabet. En fysisk fortælling om mandsmod, sårbahed og mangel på samme. Se traileren her.

Siden vi sidst mødte Don*Gnu i forestillingen ‘Mænd i Sandaler’ (urpremiere på Junge Hunde Festivalen i 2010 på Entré Scenen) er der sket meget. Don og Gnu har været vidt omkring med deres skabe. De har rejst. De har været på besøg hos Carl Mar-Møller og de har sågar lavet en roadmovie om, hvad det vil sige at være mand.

Med skabet i bagagen har de skabt rammer og forsøgt at bryde dem. De har sågar skabt plads til en kvinde i deres nye forestilling ‘Kvinde kend dit skab’. Således står de to mænd nu klar til at fortælle kvinden, hvor skabet skal stå!

‘Kvinde kend dit skab’ spiller fra d. 11. til og med d. 13. oktober, og du kan købe billetter her.

Besøg PRODUKTIONS-BLOGGEN og følg med i forestillingens tilblivelse. Du kan også finde Don*Gnu på Facebook eller besøge www.dongnu.dk

Junge Hunde Style

Junge Hunde Festivalen har opsnuset verdensplagen Gangnam Style og er fulgt i den kække sydkoreaners, PSYs, spor med en crazy video ‘Junge Hunde Style‘.

Du og dine venner kan tjekke de frække moves ud ved at trykke på billedet af den kære Junge Hunde køter. Du kan også læse, hvad Århus Stiftstidende skrev om videoen her.

Junge Hunde ID Festival

Fra d. 18. til d. 27. oktober 2012 inviterer Bora Bora og Godsbanen dig til ti dages spændende scenekunst fra hele Europa med festivalen Junge Hunde.

Kast et blik på Bora Boras hjemmeside eller dyk ned i det trykte program, der ligger rundt omkring på de aarhusianske cafeer og kulturinstitutioner. Du kan også læse programmet online her.

Billetpriser:
50 kroner pr. forestilling.
250 kroner for JuHu MultiPass, der giver adgang til alle arrangementer på festivalen.

Byens Bedste 2012

Lækker scenekunst for oven og flirt i kælderen – what’s not to like?

Stem på Bora Bora – Dans og visuelt teater som byens bedste scene og HeadQuarters som byens bedste flirtested i aoa.dk – Alt om Århus´s konkurrence om Byens Bedste.

Du kan stemme to gange: Én gang på sms (skriv hhv BYENS 60 eller BYENS 67 og send til 1277 – koster alm. sms-takst) og én gang online på www.aoa.dk/byens-bedste

På forhånd tak for hjælpen!

Deltag gratis i eksperimentet “Mothers and Daughters Memories”

Skuespiller Orit Nahmias, der gæstede Aarhus Teater med ‘Third Generation’ i 2011, har taget to israelske og en dansk kollega samt deres mødre med til Laboratoriet v. Bora Bora.

Her vil de undersøge, om en reel historie, en erindring kan være ”objektivt” sand, eller den varierer imellem mor og datter.

Deltag, vurdér og betragt selv – Laboratoriet åbner dørene for ALLE den 9. oktober fra 10.00 – 13.00 på Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C. Deltagelsen er gratis og kræver ikke forhåndstilmelding.

Læs mere om eksperimentet her.