For english version, press here

Reumertnomineret solodans

“Ingen anden i verden bevæger sig som Kitt Johnson. Og ingen anden soloperformer i Danmark har greb om eksistensen så nøgternt og så smukt som hun… ” – Anne Middelboe Christensen, Information

Den 19. og 20. september kl.20.00 slår Bora Bora dørene op for Kitt Johnsons Reumertnominerede soloforestilling ”Drift” – den første af en to-fløjet undersøgelse af mennesket som driftsvæsen fanget mellem kultur og biologi.

”Vi civiliserer os om morgenen”, som digteren Kirsten Hammann skrev. Jovist, men inden klokken er slået tolv, har drifterne forpurret den blanke overflade. Take over from the inside, ville nogen med rette kalde det. Det instinktives drivkræfter opererer snedigt og efter behov. Enten langsomt og ude af kontrol, som kontinentalplader i drift, skaber de forskydninger i vort indre. Eller hurtigt, som snigskytter, der udsøger sig et objekt, fastholder det på kornet, for så med et kort smæld og en uforlignelig træfsikkerhed, at nedlægge det. Civilisation under angreb.

Du kan købe billetter via Billetlugen.

Junge Hunde søger danseglade frivillige

I forbindelse med årets Junge Hunde festival – en festival for fysisk og eksperimenterede scenekunst på Bora Bora, som løber af stablen d.18. – 28. oktober – har du nu mulighed for at medvirke i et vildt PR-stunt.
I den forbindelse har vi brug for ca. 50 dansere, der vil give den max gas bag en dansende hund. Du behøver ikke være professionel danser, bare du har lidt rytme i kroppen og mod på at lære. Optagelserne vil komme til at finde sted TORSDAG D. 20. OG FREDAG D. 21. SEPTEMBER.

Klik her og få mere info!

Politik på Speed

– Foredrag med Niels Krause-Kjær d. 2. oktober kl. 18:00 på Bora Bora.

I forbindelse med forestillingen Cover Up holder journalist mm. Niels Krause-Kjær foredrag med titlen ”Politik på Speed”. Det handler om magt og medier, om den evige valgkamp og om, hvorfor politikerne sjældent mener, ‘at der er noget at komme efter’.

Der er gratis adgang mod forevisning af billet til Cover Up. Du kan også købe billet til foredraget alene, ved at klikke her.

Mere scenekunst for færre penge

Husk! Hvis du endnu ikke har fået fornyet dit medlemskab for sæson 12/13, så kan du stadig nå det.

Du kan købe dit KluBora medlemskab via billetlugens hjemmeside for kun 100,-. Dit medlemskort vil ligge klar til afhentning i foyerbaren HeadQuarters i forbindelse med den første forestilling, du ønsker at se.

Hent Bora Boras iPhone App

Hvis du ikke allerede har hentet Bora Boras App til din iPhone, er det på høje tid at få det gjort.
Med app’en får du program og nyheder lige ned i lommen. Du kan også købe billetter direkte fra din smartphone.
Hent den gratis i App Store.