Jannik Elkjær Nielsen alias Don og Kristoffer L.A. Pedersen alias Gnu er hjemvendt til Bora Bora, klar til at producere deres næste Don*Gnu forestilling ”Kvinde Kend Dit Skab”. De har kastet deres mange skabe og sig selv ind på store scene på Bora Bora OG fået følgeskab af en kvinde. Og nu vil de fortælle alverdens kvinder, hvor skabet skal stå…

Som PR medarbejder og Dramaturgisk konsulent har jeg fået lov til at følge processen både i og udenfor salen frem til premieren d. 11. oktober. Med mig har jeg min laptop, et mobil kamera til at fange udvalgte øjeblikke, og en (sund) portion skepsis overfor projektet. Kan det virkelig lykkes for sådan et par drengerøve (med en forkærlighed for uldne sokker i sandalerne) at vise kvinder noget som helst? Jeg er oprigtig spændt på at se, hvordan projektet udvikler sig. Og vil naturligvis lade al skepsis komme dem til gode.

Men hvordan har de så fundet en kvinde der tør springe ind i deres testosteron fyldte drengerøvs univers? De har simpelthen kigget i egne række. Og trukket deres modige kvindelige musiker længere frem på scenegulvet. Og det er bestemt ikke en hvilken som helst sangdåse de har fået fat i. Musikeren Alice Carreri har i mine øjne mindst ligeså mange ben i næsen som Don og Gnu har jern i ilden. Skønt! En cocktail der nok skal rive i halsen!

I den musikalske afdeling har Don og Gnu også et andet trumfkort i deres wife-beaters. De har endnu engang allieret sig med den evigt energiske og aldeles uransagelige elektroniske musiker Rune Kaagaard. Så lydsiden skal nok blive ligeså finurlig og medrivende som dansernes fysiske strabadser. Scene er sat. Nu er det bare at se, hvordan begivenhederne udfolder sig i de næste uger. Jeg vil rapportere flittigt fra fronten.