For english version, press here

 

URPREMIERE D. 25. SEPTEMBER PÅ BORA BORA KL. 20.00

Med inspiration fra virkelige hændelser og aktuelle mediehistorier, har Kassandra Production/ performancekonsulent Annika B. Lewis og hendes assistenter begivet sig ud i et nærstudie af en virkelighed, hvor selviscenesættelse, rollespil og teaterattituder er business as usual; Lige fra medie-designede toppolitikere, spindoktorers framing af budskaber, sensationspressens jagt på historier… eller måden vi bruger de sociale medier til at iscenesætte vores liv på. Hvis vi skal mestre spillet og optimere vores performance i dagligdagen, har vi brug for at kende til nogle basale redskaber og metoder.
COVER UP byder publikum velkommen ind i selve maskinrummet for blændværk, teater og andre bedrag, hvor de får et sjældent indblik i nogle af de værktøjer, man kan tage i brug for at komme helt frem på livets scene.

COVER UP spiller på Bora Bora d. 25. september – 4. oktober 2012 (dog ikke d. 3. okt.). Billetter kan købes via Billetlugen.

POLITIK PÅ SPEED

– Foredrag med Niels Krause-Kjær d. 2. oktober kl. 18.00 på Bora Bora.

I anledning af forestillingen COVER UP holder journalist, forfatter, klummeskribent, radiovært m.m., Niels Krause-Kjær foredraget ”Politik på Speed”. Et foredrag om magt og medier, om den evige valgkamp og om, hvorfor politikerne sjældent mener, ‘at der er noget at komme efter’, selv om alle ved, at der er masser at komme efter.

Der er gratis adgang mod forevisning af billet til COVER UP. Du kan også købe billet til foredraget alene, ved at klikke her.

NÅR STEDET FÅR EN ANDEN LYD#2

Fra d. 28. september og frem tager sceneinstruktør Isabelle Reynaud og koreograf Kasper Daugaard atter hul på deres eksperiment Moving Spaces – going places med lydinstallationer på offentlige steder. Denne gang står byens busstoppesteder for skud – heriblandt Park Allé. Så hold øjne og ører åbne – måske din dag og rejse får en anden lyd med på vejen.

LAV EN SCENE – FLIRT LØS!

Årets Byens Bedste 2012 er på spil og minsandten om ikke både Bora Bora og vores cozy kælderbar HeadQuarters er nomineret. Derfor slår de to favoritter sig sammen og opfordrer alle til at lave en scene og flirte løs. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på linkene herunder og afgive din stemme.

Så del budskabet om aOa´s konkurrence og stem på Bora Bora, Byens bedste scene, og Aarhus´heftigste flirtested, HeadQuarters.