Sidste weekend før opløbet til Kvinde Kend Dit Skab for alvor går gang.

Der er fredags stemning i salen. Don, Gnu og Kvinden klemmer de sidste dråber ud af ugens kop koncentration. Både kvinden og skabet skal der finde en plads til. Det holder lidt hårdt, men igennem anstrengelserne kommer de da. Der skal nok tygges lidt drøv på et par scener hen over weekenden. Og så må næste uge vise, hvad der skal stilles op med kvinde og skab.

Undertegnede  har heller ikke mange dråber blæk i sig i dag, så jeg vil i stedet overlade pladsen til Christoffer Brekne, der kiggede forbi gennemspilningen igår og tog en masse fede billeder. Så med et udpluk af dem, rigtig god weekend!

Don og Gnu er lidt frustrerede i dag. Både kvinden og hendes skab skal de finde en plads til. Det er tydeligvis ingen let dans i sandaler at løse den opgave…