For English version, press here

Nordmænd danser i aske på Bora Bora

Efter første sæson på Aarhus´ scene for dans og visuelt teater er Bora Bora nu klar til at gøre sin entré på Aarhus Festuge 2012. Det sker med et brag af en danseforestilling den 1. og 2. september kl. 17.00, når en af Norges mest toneangivende koreografer, Ina Christel Johannessen med kompagniet zero visibility corp. leverer et sandt sansebombardement på Bora Bora.

Det blodrøde tæppe i baggrunden suger os ned på scenen til de hårdtarbejdende og hårdtlevende mennesker, der bogstaveligt talt danser livet på civilisationens aske.

I (im)possible er følelserne tæt forbundne; liv og død, sorg og glæde, fremmedgjorthed og intimitet. Alt virker på samme tid muligt og umuligt.

Du kan købe billetter via billetlugen.

Forskellighed er fællesnævneren

I efteråret 2012 disker Aarhus’ scene for dans og visuelt teater op med intet mindre end tre co- producerede urpremierer, to internationale festivaler samt flere gæstespil.

Du kan læse mere om efterårets spændende program på Bora Boras hjemmeside. Du er også velkommen til at ringe hertil på +45 86 19 00 79 – så sender vi det trykte program til din adresse. Programmet kan også anskaffes på din stamcafé, hvis du tjekker k-kortholderne ud.

Phoenix Test Flight
Lørdag den 20. oktober kl.15.00 inviteres du indenfor til en smagsprøve på Phoenix Test Flight, når Mette Aakjær præsenterer et oplæg om forløbet i samarbejde med Laboratoriet ved Bora Bora. Det interaktive kunstværk udspiller sig i gamle fisker- og havneområder i Europa fra 2013-2015, men under Junge Hunde Festivalen giver Bora Bora dig mulighed for at komme tæt på projektet.

Du kan læse mere om Phoenix Test Flight her.

Mere scenekunst for færre penge

Bliv medlem af KluBora og få del i fordele som;
  • billetter til rabatpris
  • få tilsendt det nye program med posten
  • og bliv inviteret til særarrangementer på Bora Bora.

Et medlemskab af Bora Boras kundeklub er gældende fra august 2012 – juni 2013 og koster kun kr. 100 ,-

Du kan købe dit KluBora medlemskab via billetlugens hjemmeside. Dit medlems- kort vil ligge klar til afhentning i foyerbaren HeadQuarters i forbindelse med den første forestilling, du ønsker at se.

Hent Bora Boras iPhone App

Hvis du ikke allerede har hentet Bora Boras App til din iPhone, er det på høje tid at få det gjort. Med app’en får du program og nyheder lige ned i lommen. Du kan også købe billetter direkte fra din smartphone.

Hent din gratis i App Store.