For english version press here

still going WRONG

Oplev en danseforestilling fuld af fejl, når still going WRONG har urpremiere på Bora Bora 8.-16. maj.

Gennem et helt år har det aarhusianske dansekompagni dadadans indsamlet historier, tanker og citater om fejl, alt sammen doneret af folk til forestillingen.
Med afsæt i de donerede fejl har koreograf Helle Bach skabt en flot danseforestilling fuld af humor og poesi.
I still going WRONG møder vi fem dansere med vidt forskellig nationalitet og baggrund, der også øser af deres egne erfaringer med det at begå fejl og føle sig forkert på den.

Så læg perfektionismen på hylden og oplev en aften, hvor der er masser af plads til fejltrin.

Læs mere om forestillingen på Bora Boras hjemmeside. Se også forestillingens fejlblog, hvor du kan læse nogle af de donerede fejl.

Gratis adgang til Århus Kunstbygning

Bora Bora skyder et kommende samarbejde i gang med vores kulturnaboer, Århus Kunstbygning. Derfor kan alle med en billet til still going WRONG komme gratis ind på Århus Kunstbygning frem til 10. juni. Her kan du opleve et nyt syn på portrætformen i ProKK’s udstilling “JEG skaber (mig) – ERgO er jeg” og syv dimmiterende elever fra Det Jyske Kunstakademis afgangsudstilling. Gem din billet og vis den i indgangen, så har du fri adgang.

Læs mere om udstillingerne på Århus Kunstbygnings hjemmeside.

Black Fairytale

30. og 31. maj kan du opleve en helaftensforestilling af de to internationalt anerkendte israelske koreografer Oded Graf og Yossi Berg med syv dansere. Black Fairytale er et moderne og surrealistisk storbyeventyr, der kradser i idealerne og idéen om det fuldkomne samfund.
Læs mere om forestillingen på Bora Boras hjemmeside.
Billetter kan købes via Billetlugen.
 
KluBoraBliv medlem af Bora Boras medlemsklub, KluBora, og få adgang til en masse fordele. Du kan blandt andet spare helt op til 95 kroner på din billet.
Bliv medlem af KluBora frem til sommer for kun 50 kroner. Derefter betales medlemsskab årligt på 100 kroner.
Køb dit KluBora medlemskab via Billetlugen her.