For english version press here

Oplev dans og teater ud over det sædvanlige med Bora Boras gallaforestilling

”This Door Is Too Small (for a bear)

Lørdag d. 18. februar kl. 17 er sidste chance for at opleve det internationalt anerkendte, belgiske NeedCompany på Bora Bora – Dans og visuelt teater. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve dans af international kaliber i Aarhus.

Billetter til forestillingen kan købes her.

Er du under 25 år, studerende eller pensionist er prisen blot kr. 130,- (normalpris kr. 210,-), og melder du dig ind i medlemsklubben KluBora, kan du opleve forestillingen for blot kr. 60,-. Læs mere om KluBora og meld dig ind her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bora Bora på tlf. 8619 0079.

Om forestillingen

Instruktør Grace Ellen Barkey har med forestillingen ”This Door Is Too Small (for a bear)” skabt et v anvittigt, psykedelisk og formfuldendt univers. En bjørn i et pangfarvet strikket kostume står alene på scenen. Den ønsker orden og renhed, men omgivelserne vil noget andet. Et vaskeri med springende strygebrætter og amokløbende vaskemaskiner udfordrer den hjemmestrikkede antihelt.

I ”This Door…” hersker absurditeten i al sin upolerede skønhed. I mellem meterhøje smukt udskårne træpaneler danser et internationalt ensemble blandt andet Svanesøen, som du aldrig har set den før, og tre landstrygere underholder i pauserne med pointeløse vittigheder og striptease.

Forbered dig på en bombastisk og kontra-æstetisk scenekunstoplevelse skabt ud fra Frank Zappas motto: ”To me absurdity is the only reality”

Needcompany er en international, flersproget og tværfaglig performancegruppe, der debuterede i 1986.  Jan Lauwers er kompagniets grundlægger og kunstnerisk leder. Jan Lauwers og Needcompany har bl.a. produceret en række videoprojekter og en fuld-længde film. 

Grace Ellen Barkey, der har været involveret i NeedCompany, siden det blev grundlagt, har skabt sine egne produktioner siden 1992. Disse bevæger sig i grænselandet, hvor teater, dans, performance og kunst mødes. 

Udover Jan Lauwers og Grace Ellen Barkey, der udgør hjertet af Need Company, er gruppen i løbet af årene blevet tilført et unikt og alsidigt kunstnerensemble, der bl.a. tæller MaisonDahlBonnema (Hans Petter Dahl & Anna Sophia Bonnema), Lemm & Barkey (Lot Lemm & Grace Ellen Barkey), Ohno COOPERATION (Maarten Seghers & Jan Lauwers) og NC ensemble, som omfatter den uforlignelige Viviane DeMuynck. 
De skaber alle deres egne værker under NeedCompanys navn.