Nu er der åbent for ansøgninger til Junge Hunde Festival 2012, der løber af stablen 18.-28. oktober her i Aarhus. Denne gang er temaet Interdisciplinær kunst, og festivalen bliver ét af de første store tværkunstneriske arrangementer på kulturproduktionscenteret Godsbanen og på Bora Bora.

Vi søger nu forestillinger, installationer og værker til deltagelse i festivalen. Alle upcoming professionelle (scene)kunstnere kan ansøge om deltagelse med et projekt. Læs mere om ansøgningsproceduren.

Festivalen, der lader de unge hunde gø
Junge Hunde Festival er en scenekunst- og cross over-festival, der præsenterer scenekunst fra hele Europa. En Junge Hund er en ”upcoming” professionel scenekunster, der har et stort talent, men stadig ikke har fået sit gennembrud. Over festivalens 10 dage spiller hver forestilling to gange, og der udarbejdes et omfattende ”off-program” med workshops, seminarer og artist talks. Læs mere om Junge Hunde Festival.