Velkommen til!

Bora Bora er Aarhus’ scene for dans og visuelt teater. I løbet af denne sæson byder vi både på danske og udenlandske gæstespil, lokale urpremierer, internationale festivaler, scenekunsteksperimenter og meget, meget mere.

Her på siden kan du læse om vores program i denne sæson, eller gå på opdagelse i de forestillinger, der allerede har spillet på scenen.

Næste forestilling er:

The MANhouse
– en bizar danseforestilling, der giver et friskt bud på dagens manderoller

Siden tidernes morgen har mænd stillet spørgsmål ved deres eksistens, ved deres relationer til andre og til verden omkring dem. I evigheder har de søgt efter svar om dem selv, deres roller og deres evner.

Billedet af den moderne mand i dag er komplekst og forvirrende. Er han skaffedyret, beskytteren, businessmanden, fitnessfyren, plejeren, faderen, outsideren, rockstjernen, topmodellen eller blot en lille dreng i alt for store sko?

Den moderne mand befinder sig selv midt i modreaktionen på sine egne handlinger, hvor han ofte må finde sig i at blive set på og bedømt efter fortidens stigmatiserende stereotype mandsideal. Er tiden for mandens identitetskrise kommet?

Himherandit Productions stiller spørgsmål og dykker ned i dette emne med deres seneste forestilling kaldet The MANhouse.

The MANhouse søger ikke at besvare publikums spørgsmål om moderne mandighed, men forsøger i stedet at fremprovokere tanker ved at skabe absurde billeder af den forskønnede maskulinitet vi ser i dag.

The MANhouse spiller på Bora Bora fra d. 4. – 8 . februar.

KØB BILLET.

KONKURRENCE: Vind to billetter til The MANhouse!

Hvad hedder kompagniet, der står bag forestillingen The MANhouse?

a) SHEHIMANDTHAT Productions
b) THATTHINGHEDOES Productions
c) HIMHERANDIT Productions

Send dit svar til Bora Bora senest d. 28. januar 2014. Skriv navn og telefonnummer i mailen, så kontakter vi dig, hvis du har vundet.

Kig snart forbi denne side igen, da den jævnligt bliver opdateret med nyheder og konkurrencer.

Vi ses på Bora Bora! 🙂