Produktionscenter for dans og visuelt teater

Så fik dansescenen på Brobjergskolen sit nye navn. Velkommen til Bora Bora – et sted, der er rart at være. Navn og logo er udviklet i samarbejde med reklamebureauet AarhusKontoret, og er valgt ud fra, at det udstråler noget skægt, eksotisk og anderledes.

Oplev Rasmus Botofts afsløring af navnet her:

Dans og scenekunst med internationalt sigte

Bora Bora er et produktionshus for dans og visuelt teater. Vi præsenterer dans og scenekunst fra ind- og udland, arrangerer lokale, nationale og internationale festivaler og vores måske fornemste opgave er at være et samlende og opbakkende produktionscenter for det lokale dansemiljø i Aarhus.

På Bora Bora vil publikum opleve det bedste indenfor lokal og national dans, og internationale gæstespil vil jævnligt lægge vejen forbi – ikke mindst i forbindelse med festivalerne Junge Hunde og Development of New Art, som vi tager med fra Entré Scenen.

Masser af aktivitet fra dag et

Vi lægger hårdt fra land med den internationale dansefestival Moving Agendas, arrangeret af Danseværket, der viser fire vidt forskellige danseforestillinger på Bora Bora fra d. 19.-22. september.

Blandt efterårets højdepunkter er bl.a. Dansk Danseteater med den reumertvindende forestilling ”Frost” (1.-3. december), Lotte Sighs ”The Good, The Bad & You” (27. og 28. oktober) og Pernille Gardes ”Stilhedens Symfoni” (17. og 18. november).

Indimellem inviterer vi indenfor til lokale danse-godbidder på KulturNatten, en teatralsk allehelgenskoncert med bandet ”Skiftling” og en provokerende installation af performancekunstneren Sara Hamming. Bora Bora syder af liv og aktivitet fra dag et.

Gallaåbning i februar 2012

Vores forhåbning er, at Bora Boras navn og profil hurtigt vil slå sig fast i aarhusianernes bevidsthed, og at kulturinteresserede fra både Aarhus og oplandet vil lægge mærke til byens nye kulturtilbud.

Den officielle åbning af dansescenen foregår lørdag d. 17. februar 2012, hvor vi glæder os til at slå dørene op med et brag i form af gallaforestillingen ”This door is too small (for a bear)” med det anerkendte, belgiske danseensemble NeedCompany.

Atter engang velkommen til Bora Bora. Vi håber, at I vil få mange gode oplevelser her.

 

For yderligere info kontakt PR-medarbejder Jakob Edut [email protected] tlf. 4081 4161